Stijlvolle actie tijdens nieuwjaarswedstrijd.
Stijlvolle actie tijdens nieuwjaarswedstrijd. Foto: Trudy Kroese

SV Diemen hoopt deze maand nieuwe trainer te presenteren

DIEMEN - SV Diemen heeft zaterdag de nieuwjaarsreceptie gehouden. Ook werden er die middag twee speciale voetbalwedstrijden gespeeld.

Het eerste zaterdagteam van SV Diemen speelde tegen de Veteranen 1 45+ en het eerste zondagteam nam het op tegen een team met spelers die in het verleden in de zondag 1 speelden. Het team van voormalige spelers van zondag 1 was versterkt met ex-trainer Marc Stuut. De ploeg deed het voor rust goed en ging met een 1-0 voorsprong de rust in. Maar daarna was de pijp snel leeg en won zondag 1 met 5-1.

Voorzitter René Letteboer ging tijdens zijn nieuwjaarstoespraak in op de ontwikkelingen en de toekomst van SV Diemen. SV Diemen heeft een tekort aan velden om te trainen en wedstrijden te spelen. Het bestuur denkt na over een oplossing. SV Diemen hoopt deze maand een nieuwe trainer voor het seizoen 2016-2017 te presenteren. Het bestuur heeft contact met een aantal kandidaten. De trainer wordt de opvolger van Martin van Egmond, die na dit seizoen bij SV Diemen vertrekt.