DKV Victoria verliest nipt van koploper Dubbel Zes

DIEMEN - DKV Victoria heeft zondag voor eigen publiek nipt verloren van koploper Dubbel Zes: 15-17. Bij rust stond de ploeg uit Diemen nog met 11-5 voor.

De korfballers uit Diemen begonnen sterk. De thuisclub kwam al snel op voorsprong. Dubbel Zes had het aanvankelijk moeilijk en dit leidde tot frustratie bij de spelers van de bezoekers. Bij rust leidde DKV Victoria met 11-5. Na de hervatting kende de ploeg uit Diemen een zwakke periode. DKV Victoria maakte in die fase slechts een treffer, terwijl Dubbel Zes zevenmaal scoorde. De stand kwam hierdoor op 12-12. Nu waren het de spelers van DKV Victoria die de frustratie voelden. De ploeg van Dubbel Zes had het ritme gevonden en schoot uit alle standen raak. Dubbel Zes kwam op voorsprong en wist het duel met 15-17 te winnen.
DKV Victoria speelt zondag opnieuw een thuisduel. De ploeg ontvangt dan Furore. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 16.25 uur.