SV Diemen boekt knappe overwinning op AGB: 4-1

DIEMEN - SV Diemen heeft zondagmiddag voor eigen publiek gewonnen van AGB: 4-1. Bij rust was de stand gelijk: 1-1.

De bezoekers uit Amsterdam kwamen in de eerste helft op voorsprong: 0-1. Nog voor de pauze maakte Manolito Joren gelijk: 1-1. Na de hervatting bezorgden Giliano Eijken, Dennis van Bree en Shaquille Djairin SV Diemen een knappe 4-1 overwinning.

SV Diemen staat nu op de vierde plaats van de derde klasse C. OSV is koploper. De ploeg uit Oostzaan heeft 27 punten uit 13 duels. ASV Arsenal staat op de tweede plaats. De club uit Amsterdam-Zuid kwam eveneens 13 keer in actie en heeft 26 punten. AGB staat op de derde plaats. Die ploeg heeft 24 punten, maar speelde pas 11 competitieduels. SV Diemen heeft 22 punten uit 13 duels.

Voor SV Diemen en de meeste andere clubs is de winterstop aangebroken. De spelers van SV Diemen trainen vanavond (donderdag) nog en kunnen het daarna een paar weken rustig aan doen. De eerste training van het nieuwe jaar vindt plaats op dinsdagavond 5 januari 2016.

Zondag is er een inhaalprogramma. AGB speelt dan thuis tegen DSOV. Bij een overwinning deelt AGB de eerste plaats met OSV.