SV Zeeburg pakt winst tegen SDS '99

DIEMEN - Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft voor eigen publiek gewonnen van SDS '99: 22-14.

SV Zeeburg ontving in Sporthal Diemen een ploeg die op de voorlaatste plaats van de ranglijst stond. Maar de handbalsters uit Diemen zaten niet goed in de wedstrijd. Ze gingen mee in het slome spel van SDS '99, waardoor zij niet meer op scherp stonden. De aanval liep niet goed en er werd weinig gescoord. Ondanks dat ging de thuisploeg toch de rust in met een 9-5 voorsprong.

Na de rust ging het niet veel beter. Zelfs verdedigend werden er fouten gemaakt, terwijl dit juist de kracht van het team van SV Zeeburg is. Jody Jäger, jeugdspeelster uit de A1, maakte haar debuut in het eerste van SV Zeeburg. Zij maakte tijdens haar debuut een mooi doelpunt. Hoewel SV Zeeburg niet goed speelde werd de zege eenvoudig veiliggesteld: 22-14. Het team uit Diemen toonde ook ditmaal een vechters-mentaliteit.