Teams van De Meeuwen boeken overwinning

DIEMEN - De dames van De Meeuwen hebben de thuiswedstrijd tegen Aquarijn gewonnen: 6-3. De dames uit Diemen zijn na deze overwinning samen met Jaws uit Amsterdam lijstaanvoerder. Beide teams hebben na 8 duels 22 punten. De heren van De Meeuwen wonnen voor eigen publiek met 8-3 van Triton.

De Meeuwen begon goed en nam een 3-0 voorsprong. Daarna deden de bezoekers iets terug: 3-1. Nadat De Meeuwen uit een strafworp 4-1 hadden gemaakt kwam Aquarijn terug tot 5-3. De Meeuwen besliste de wedstrijd in de vierde periode. Door een prachtig laatste doelpunt van Amy Waardenburg won de Meeuwen de wedstrijd met 6-3.

Heren
De heren hadden na twee periodes een 3-0 voorsprong. In de derde periode liep de thuisclub uit naar 4-0. Uit onder andere een overtalsituatie deden de gasten uit Weesp iets terug: 4-2. De derde periode eindigde uiteindelijk in een 6-2 voorsprong voor De Meeuwen. In de laatste periode scoorde de thuisploeg opnieuw uit een overtalsituatie: 7-2. Hierna vielen nog twee doelpunten en eindigde de wedstrijd in een 8-3 zege voor de mannen uit Diemen.