Dames van SV Zeeburg winnen opnieuw

DIEMEN - Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de topper bij Legmeervogels gewonnen: 12-18. Bij rust leidde de ploeg uit Diemen met 5-9.

De handbalsters uit Diemen begonnen sterk en scoorden in het eerste kwartier zeven keer. De verdediging van SV Zeeburg stond zeer sterk en daarnaast stopte de keepster op miraculeuze wijze een aantal vrije doelkansen van de thuisclub. SV Zeeburg zakte na de goede start een beetje in. Legmeervogels wist hiervan te profiteren en kwam terug. Ruststand: 5-9. Na rust was het spel van SV Zeeburg slordiger en speelden beide ploegen harder. De scheidsrechter deelde meer straffen uit. SV Zeeburg kreeg vier tijdstraffen waarvan Legmeervogels kon profiteren. De dames uit Diemen bleven knokken voor de overwinning en konden de voorsprong iets uitbreiden: 12-18.

SV Zeeburg is nu koploper van de eerste klasse en heeft twee punten voorsprong op de nummers 2 en 3.