DKV Victoria verliest bij sterk OKV: 23-16

DIEMEN - DKV Victoria heeft de uitwedstrijd tegen OKV verloren: 23-16. Bij rust leidde de thuisclub met 8-6.

De ploeg uit Oostzaan was een maatje te groot voor de korfballers uit Diemen. De eerste helft was leuk om naar te kijken Het duel ging gelijk op en het was niet echt duidelijk welke ploeg het beste van het spel had.

Het was een fysieke wedstrijd; de ploegen probeerde elkaar af te troeven in elk duel. Na het eerste bedrijf was de stand 8-6 voor de thuisploeg.

In de tweede helft was OKV sterker. De spelers van DKV Victoria waren niet scherp en kregen binnen vijf minuten vijf treffers tegen. DKV Victoria probeerde terug te slaan, maar het gat was te groot geworden. OKV won uiteindelijk met een ruime marge: 23-16.

DKV Victoria speelt zondag thuis tegen Crescendo uit Leiden. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 17.30 uur.