SV Diemen verliest bij
ASV Arsenal: 3-0

DIEMEN - SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen ASV Arsenal met 3-0 verloren. De thuisclub leidde bij rust met 1-0. SV Diemen is het komende weekeinde vrij.

ASV Arsenal stond voor aanvang van het duel met 19 punten op de tweede plaats, SV Diemen was derde met drie punten minder dan de Amsterdammers. Het beloofde een spannend duel te worden.

ASV Arsenal toonde zich echter sterker dan SV Diemen en boekte een verdiende overwinning. Bij rust leidden de Amsterdammers met 1-0 en in de tweede helft voegde de thuisclub er twee treffers aan toe en won afgetekend met 3-0. ASV Arsenal is na de zege op SV Diemen koploper geworden in de derde klasse C. De ploeg heeft 22 punten uit tien duels. De wedstrijd AGB-DSVO werd afgelast. AGB heeft 21 punten, maar kwam een duel minder in actie dan ASV Arsenal. OSV staat met 18 punten uit tien wedstrijden op de derde plaats, SV Diemen heeft 16 punten en staat op plaats vier. SV Diemen speelt op zondag 29 november de volgende competitiewedstrijd. De ploeg van trainer Martin van Egmond ontvangt dan OSV uit Oostzaan. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur.