Dames van SV Zeeburg winnen bij Houten

DIEMEN - Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft zondag de uitwedstrijd tegen Houten gewonnen: 12-20.

SV Zeeburg startte goed. De korfbalsters uit Diemen kwamen op voorsprong. Die werd uitgebouwd en bij rust leidden de dames uit Diemen met 4-12.

In de tweede helft werd het spel slordiger en had SV Zeeburg moeite met de offensieve verdediging van Houten. De dames van Houten raakten geïrriteerd en maakten soms domme overtredingen. Zij kregen tijdstraffen en stonden dus vaak met een speelster minder. Het lukte SV Zeeburg niet om daarvan te profiteren. Maar de marge was ruim zodat het niet één keer spannend werd. De wedstrijd eindigde in een 12-20 overwinning voor SV Zeeburg.

Zondag 15 november speelt het eerste damesteam van SV Zeeburg thuis tegen tegen VOC uit Amsterdam-Noord. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 16.40 uur.