SV Diemen boekt overwinning bij KDO: 0-2

DIEMEN - SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen KDO in De Kwakel met 0-2 gewonnen. De bezoekers leidden bij rust met 0-1. SV Diemen staat nu op de derde plaats van de derde klasse C.

SV Diemen begon sterk aan de wedstrijd in De Kwakel. De ploeg van trainer Martin van Egmond creƫerde een paar kansen die echter niet werden benut. Ook werd een doelpunt van SV Diemen afgekeurd door de scheidsrechter. Na ruim een half uur spelen kwamen de bezoekers op voorsprong. De treffer van SV Diemen werd gemaakt door Manolito Joren. Na de hervatting kwam KDO bijna langszij. De thuisclub slaagde er echter niet in de kans te benutten. Hoewel KDO beter speelde dan in het eerste bedrijf kreeg de thuisclub nauwelijks mogelijkheden. Een kwartier voor het slotsignaal van de scheidsrechter bepaalde aanvaller Dennis van Bree de eindstand op 0-2 voor SV Diemen.

AGB heeft na negen duels 21 punten en blijft lijstaanvoerder. ASV Arsenal staat met 19 punten op de tweede plaats. SV Diemen heeft 16 punten. Zondag staat er opnieuw een cruciaal duel op het programma. SV Diemen gaat dan op bezoek bij ASV Arsenal. De wedstrijd begint om 14.30 uur.