Mira Groenveld en René van Meurs.
Mira Groenveld en René van Meurs.

Vrijdagavond 30 oktober zijn mijn man en ik naar de voorstelling 'Even goede vrienden' van René van Meurs geweest.

Mira Groenveld won twee vrijkaarten voor de voorstelling 'Even goede vrienden' van René van Meurs in Theater De Omval. Hieronder haar recensie.

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen door de dames van de kassa waar wij onze vrijkaartjes ontvingen. Daarna een lekker kopje cappuccino gedronken in Grand Café Blauw met ook weer zeer vriendelijke bediening.

De voorstelling, een try-out, was helaas niet uitverkocht, maar er waren voldoende mensen waaraan René kon afmeten hoe zijn voorstelling werd ontvangen. Tot januari gaat hij met deze try-outvoorstelling door het land touren, waarna hij in februari de uiteindelijke versie ten tonele brengt. Het is goed gebruik om over try-outs geen recensie te schrijven, maar wij raden iedereen aan deze voorstelling van René te gaan zien.

Omdat wij al ruim 20 jaar in Diemen wonen is De Omval een plek die wij regelmatig hebben bezocht. Door onze drukke bezigheden, Richard is voorzitter van DKV Victoria en ik geef creatieve worshops in Diemen-Noord, schieten dit soort gezellige avondjes er helaas wel eens bij in. We hebben er nu weer even aan gesnoven en zullen zeker wat vaker de gezellige Omval gaan bezoeken.