SV Diemen speelt gelijk

DIEMEN - De vriendschappelijke wedstrijd tussen Sporting Almere en SV Diemen is zondag in 2-2 geëindigd. De doelpunten van SV Diemen werden gemaakt door Rémon van Asselt en Tommy Gans.

Van Asselt maakte in Almere zijn rentree in het eerste van SV Diemen. Hij was door een blessure geruime tijd uit de roulatie en heeft nog geen competitiewedstrijd in het eerste team gespeeld. Vorige week deed hij een helft mee met het tweede zondagteam van SV Diemen.

SV Diemen speelt zondagmiddag thuis tegen Roda '23. De competitiewedstrijd begint om 14.30 uur. SV Diemen is de competitie in de derde klasse C goed gestart. De ploeg van trainer Martin van Egmond heeft 13 punten uit 7 duels en staat met ASV Arsenal op een gedeelde tweede plaats. Het doelsaldo van ASV Arsenal is beter dan dat van SV Diemen. AGB is lijstaanvoerder en heeft 18 punten.

SV Diemen stuit zondag op een sterke opponent. Roda '23 uit Amstelveen degradeerde vorig seizoen uit de tweede klasse en staat op de derde plaats. De ploeg heeft 12 punten uit 7 duels.