SV Zeeburg wint weer

DIEMEN - Er stonden afgelopen weekeinde twee wedstrijden op het programma voor de dames van SV Zeeburg. Zaterdagavond de oefenwedstrijd tegen Kras/Volendam 1 in Sporthal Diemen en zondag de competitiewedstrijd tegen DSOV 1 op het veld.

De handbalsters uit Diemen wonnen de oefenwedstrijd: 35-28. Zondag stuitte SV Zeeburg op middenmoter DSOV. SV Zeeburg begon erg sterk. De verdediging zat dicht en er werd goed gecommuniceerd. Vrijwel alle doelkansen werden benut en er was een vechtersmentaliteit aanwezig. Er was rust in het spel en er werden mooie aanvallen opgezet. De cirkel werd goed gevonden, er werden kansen gecreƫerd uit verschillende wissels en de break-outs werden mooi met z'n allen uitgespeeld. In de laatste tien minuten van de eerste helft was de concentratie een stuk minder en kon DSOV door fouten weer een aantal keer scoren. Ruststand 12-7.

De tweede helft verliep prima. SV Zeeburg bleef scoren en won met 26-15. SV Zeeburg is in de eerste helft van het veldseizoen ongeslagen gebleven. De dames gaan met goede moed de zaal in.