DKV Victoria wacht nog op eerste zege in competitie

DIEMEN - DKV Victoria is er nog steeds niet in geslaagd om een competitiewedstrijd winnend af te sluiten. De korfballers uit Diemen speelden in de uitwedstrijd tegen Furore gelijk: 13-13.

DKV Victoria begon goed aan de wedstrijd. De bezoekers openden de score en wisten een gat te slaan van meestal twee, en soms drie punten.

Alles leek goed te gaan voor de ploeg uit Diemen. Maar na rust wist Furore door goed spel en een aantal fouten van DKV Victoria langszij te komen. Tien minuten voor het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter nam de thuisclub een voorsprong en leek DKV Victoria een nederlaag te moeten incasseren. Maar in de slotfase wisten de bezoekers een gelijkspel veilig te stellen.

Zondag ontvangt DKV Victoria Sporting West uit Amsterdam. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Beide clubs zijn de competitie niet goed gestart en het belooft een spannend duel te worden. DKV Victoria zal er alles aan doen om de eerste zege te boeken.