SV Zeeburg wint voor zesde keer in successie

DIEMEN - Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft in Hoofddorp gewonnen van Lotus: 10-18.

SV Zeeburg speelde in de beginfase slordig. De ploeg verdedigde niet goed en slaagde er ook niet in om de kansen te benutten. Lotus daarentegen speelde in de eerste helft goed en nam een 3-0 voorsprong. Bij rust leidde de thuisclub met 7-5.

De dames uit Diemen toonden na rust aan weer over een vechtersmentaliteit te beschikken. Er werden door goed samenspel veel kansen gecreƫerd en SV Zeeburg slaagde erin op voorsprong te komen. De dames van SV Zeeburg hebben het goede spel de hele tweede helft weten vol te houden en stelden de overwinning veilig: 10-18.
SV Zeeburg is ongeslagen en staat met 12 punten uit 6 competitieduels verdiend op de eerste plaats van de ranglijst. De handbalsters uit Diemen spelen zondagmiddag een thuiswedstrijd tegen DSOV. De wedstrijd begint om 12.50 uur.