Dames van De Meeuwen winnen opnieuw

DIEMEN - De dames van De Meeuwen hebben de uitwedstrijd tegen de Waterwolf gewonnen: 2-3. De heren van De Meeuwen verloren het uitduel tegen De Duinkikkers met 6-4.

De dames van De Meeuwen begonnen sterk. Tessa Coumou zette de ploeg uit Diemen op een 0-1 voorsprong. Na een strafworp tegen en hierna een sterke aanval van De Meeuwen kwamen de dames uit Diemen op een voorsprong van 1-3. In het 3e part kreeg Sophia Lunenburg een uitsluiting. De thuisclub kon daardoor terugkomen tot 2-3. In het 4e part heeft De Meeuwen met man en macht verdedigd. Door een aantal reddingen van keepster Sanne Winchester en goed spel van de veldspelers won De Meeuwen met 2-3. Het eerste damesteam van De Meeuwen is na twee duels ongeslagen.

De heren van De Meeuwen verloren de uitwedstrijd in Soest tegen De Duinkikkers met 6-4. In de tweede uitwedstrijd van het seizoen ging De Meeuwen ten onder doordat de wedstrijd niet scherp begonnen werd. Na twee minuten stond de ploeg uit Diemen al met 2-0 achter. Uit een midvooractie werd nog wel wat teruggedaan: 2-1. In de tweede periode werd er door de thuisploeg gescoord uit een strafworp en een overtalsituatie: 4-1. Aan het begin van de derde periode kwam De Meeuwen weer terug in de wedstrijd na onder andere opnieuw een midvoordoelpunt van Marc van Lammeren: 4-3. Aan het einde van de derde periode liep de thuisploeg weer uit naar een 6-3 voorsprong. Twee seconden voor het einde van de derde periode scoorde Leon Schuurhuis vanaf de middenlijn: 6-4. In de laatste periode werd er hard gespeeld, maar werd er niet meer gescoord. Eindstand: 6-4.