Teams van De Meeuwen winnen

DIEMEN - Het eerste herenteam van De Meeuwen Diemen is het seizoen begonnen met een overwinning op Zwemclub Zeist: 2-4.

De Meeuwen heeft dit seizoen een flink gewijzigd team en nog geen trainer. De Meeuwen kwam op 0-1 door een mooi afstandsschot van Michael van Leeuwen. Een minuut later kwam de thuisclub langszij. Aan het einde van de tweede periode kwam de ploeg uit Diemen weer op voorsprong na goed doorzetten op de midvoorpositie. In de derde periode trok de thuisploeg de stand weer gelijk. Het verschil werd in de vierde periode gemaakt door Michael van Leeuwen: hij scoorde de 2-3. Een minuut voor tijd maakte De Meeuwen de beslissende treffer (2-4).

Het eerste damesteam van De Meeuwen is begonnen met een overwinning op Woerden: 3-2. De dames hebben de hele zomer hard getraind om hun techniek te verbeteren en conditie op te bouwen. Dat kwam in de wedstrijd tegen Woerden goed naar voren.

De Meeuwen begon met een sterke verdediging en kwam op een 1-0 voorsprong door een prachtig doelpunt van Tessa Coumou. Door dit spel vast te houden liep de ploeg uit naar een 3-1 voorsprong. Woerden verkleinde de marge door een schot dat via de lat in het doel ging. De Meeuwen slaagde erin de 3-2 vast te houden. Debutanten Marith Roelen en Renske Sterrenburg hebben fantastisch gespeeld tijdens hun eerste wedstrijd in het eerste damesteam.