Marina van der Wal, zelf moeder van twee 'bijna-klaar-pubers'.
Marina van der Wal, zelf moeder van twee 'bijna-klaar-pubers'.

Avond over pubers opvoeden in De Omval

DIEMEN - Voor alle ouders met een puber komt opvoedkundige Marina van der Wal naar Theater De Omval met 'Puber in huis, een Toer'.

Marina bespreekt op humoristische wijze de spagaat waarin ouders en pubers zitten. Enerzijds hebben de pubers meer ruimte en vrijheid nodig, anderzijds moeten ze juist duidelijke sturing hebben. Marina, zelf moeder van twee 'bijna-klaar-pubers' is een bekende voor veel ouders. Zij werkt vaak mee aan publicaties over opvoeden en opgroeien, is regelmatig te horen en te zien op radio en televisie en was een van de schrijvers van het 'Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek'.

Het is niet eerder gebeurd dat een opvoedkundige het podium betreedt. Marina gaat het avontuur aan in diverse theaters. Op 23 september komt ze in De Omval. De avond is gericht op ouders met kinderen in groep 7 en 8 en de eerste drie leerjaren van het middelbaar onderwijs.

Lezers van het DiemerNieuws kunnen met korting naar 'Puber in huis, een Toer' in De Omval op 23 september (€19,50 in plaats van € 24,50). Tickets kunnen worden geboekt via www.puberinhuiseentoer.nl. Gebruik de code DNI2309.