Anja van Diemen en Judith Langenberg.
Anja van Diemen en Judith Langenberg. Foto: Trudy Kroese

JA leuk! man is aanwinst voor winkelcentrum Diemerplein

DIEMEN - JA leuk! man is de naam van de nieuwe herenmodezaak in winkelcentrum Diemerplein. De zaak is eigendom van Judith Langenberg (J) en Anja van Diemen (A). Zij openden anderhalf jaar geleden de damesmodezaak zaak JA leuk die tegenover hun nieuwe zaak in het winkelcentrum is gevestigd. Anja is tevens eigenaar van modezaak Basic-Line en kapsalon Salon van Diemen (samen met haar dochter Nikki).

Anja en Judith omschrijven JA leuk! man als een herenmodezaak voor de modebewuste man. Ook voor de prijsbewuste man overigens. Anja: "Wij verkopen kwalitatief goede herenmode voor een betaalbare prijs, zowel businessstijl kleding als casual. Wij richten ons niet op een bepaalde leeftijdscategorie. Volwassen mannen van alle leeftijden kunnen hier mooie kleding vinden." Ze heeft een trend geconstateerd: "Steeds meer jonge mannen vinden het leuk om in een strak gesneden pak te lopen. Ze gaan met een paar mooie Italiaanse schoenen eronder de stad in om uit te gaan."
Assortiment
Klanten die de winkel binnenstappen treffen aan de linkerkant vooral businessmode zoals kostuums, colberts, pantalons en overhemden. Aan de rechterzijde van de winkel zien zij casual kleding zoals jeans, broeken, truien, vesten, polo's en shirts. JA leuk! man verkoopt ook T-shirts, boxershorts, sokken en schoenen. Het assortiment wordt regelmatig aangepast en ververst.
Positief
Judith en Anja hebben hulp van verkoopster Ria. Dax, de zoon van Anja, staat op zaterdag en maandagmiddag in de winkel.

De ondernemers verwachten veel van de zaak. "Er was hier nog geen zaak met mooie, kwalitatief goede en betaalbare herenmode voor de mensen die onze doelgroep vormen. De reacties zijn erg positief", aldus Judith.