Dames van SV Zeeburg winnen van VIDO: 25-16

DIEMEN - De dames van SV Zeeburg hebben voor eigen publiek gewonnen van VIDO: 25-16.

De handbalsters uit Diemen begonnen niet goed. Er werd veel balverlies geleden, te snel geschoten en de verdediging stond nog niet goed. De wedstrijd ging in de beginfase gelijk op. Na tien minuten spelen herpakten de dames van de thuisploeg zich en ging het beter lopen. In de aanval werd goed druk gezet waardoor gescoord kon worden en ook de verdediging speelde beter door goede onderlinge communicatie en een actieve houding. SV Zeeburg leidde bij rust met 12-6.

De thuisclub begon de tweede helft goed. SV Zeeburg wist de cirkelspeelster goed te vinden om uit breaks te scoren. In de slotfase kon VIDO nog iets terugdoen, maar de overwinning van SV Zeeburg kwam niet in gevaar: 25-16. De dames van SV Zeeburg spelen zondag thuis tegen Tornado. De wedstrijd begint om 15.15 uur.