Afbeelding
Foto: Oscar Borghardt

Steven van Loggem

42
Voorzitter van TIW-Survivors
Diemenaar sinds negen jaar

Honkbal of softbal?
"Toch wel honkbal. De afstanden in het veld zijn groter dan bij softbal, de knuppel is groter en ik vind de bal fijner om mee te spelen. Maar het softbal bij de heren gaat in hogere klassen inmiddels net zo snel als het honkbal. Honkbal trekt mij aan omdat het een tactische en strategische sport is. Sommige mensen denken dat de spelers veel stilstaan. Maar kenners kennen de aantrekkingskracht van het honkbal."

Favoriete club in het buitenland?
"De New York Yankees. Ik ben een keer bij een wedstrijd van de Yankees in New York geweest. Dat was nog in het oude stadion. Mijn eerste honkbalwedstrijd die ik in Amerika bijwoonde was er een van de California Angels. Ik was met een zakelijke relatie bij een wedstrijd en ving toen een foutgeslagen bal. In Amerika altijd een bijzonder moment. Toen ik met die man mee naar huis ging vertelde zijn opa dat hij al vele jaren naar het honkbal ging, maar nog nooit een bal had gevangen."

Wat zijn jouw hobby's?
"Ik kijk graag naar sportwedstrijden zoals voetbal en leg graag een kaartje. Maar uiteraard is TIW-Survivors ook een hobby van mij."

Wat is jouw favoriete winkel?
"Basic Line en Micha's Kidsfashion in winkelcentrum Diemerplein. Bij Basic Line koop ik zelf kleding en ga ik geregeld naar de kapper en bij Micha's kom ik voor mijn dochter."

Waar ga je uit?
"Wij gaan wel eens een hapje eten bij Judo of Roediez. Daarnaast gaan wij een enkele keer naar het theater in Amsterdam."

Mooiste plek in Diemen?
"Ik woon op de Martin Luther Kinglaan en ik vind de omgeving mooi opgeknapt, onder meer de speeltuin voor de flat."

Wat kan er beter in Diemen?
"Ik vind de verkeerssituatie niet overal veilig en duidelijk. Dan denk ik aan de rotonde op de Martin Luther Kinglaan. Verder moet Diemen iets aan het imago doen."