Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

Teams TIW-Survivors hebben volop vertrouwen

DIEMEN - Honkbal- en softbalvereniging TIW-Sirvivors heeft sinds kort de beschikking over nieuwe lichtmasten. De gemeente heeft deze lichtmasten geplaatst op de accommodatie van de vereniging op sportpark De Diemen.

Voorzitter Steven van Loggem: "Doordat de nieuwe lichtmasten zijn geplaatst zijn wij in staat om in het voor- en naseizoen langer door te spelen en kunnen we doordeweeks het veld langer gebruiken voor trainingen. De oude lichtmasten voldeden niet meer aan de eisen en daardoor was het gevaarlijk geworden om in het donker te trainen en te spelen. We zijn de gemeente erg dankbaar."

TIW-Survivors is aan de tweede helft van het seizoen begonnen. Alle teams van de vereniging staan er op sportief gebied goed voor. De meeste teams staan op de eerste of tweede plaats van hun poule, de overige teams staan minimaal in de top 3. De pupillen werden in de eerste helft van het seizoen kampioen van de derde klasse. De competitie van de pupillen bestaat uit twee helften. De pupillen komen inmiddels uit in de tweede klasse.

Het eerste honkbalteam van TIW-Survivors speelt op zondag 30 augustus een belangrijke wedstrijd tegen OVVO uit Amsterdam. Als de ploeg uit Diemen die wedstrijd wint is de titel bijna zeker. Indien de titel in de wacht wordt gesleept wordt het team na afloop van de laatste thuiswedstrijd op 13 september gehuldigd. TIW-Survivors houdt op zondag 30 augustus een groot slowpitchtoernooi op sportpark De Diemen. De vereniging organiseert op 19 september een familiesoftbaldag met barbecue en bingo. De bingo wordt samen met Vivos georganiseerd. Vivos is de Diemense vereniging voor ontwikkelingssamenwerking. Vivos onderhoudt een stedenband met het plaatsje Nandaime in Nicaragua.