Kellebelle Kids feestelijk geopend.
Kellebelle Kids feestelijk geopend. Foto: Trudy Kroese

Kellebelle Kids in winkelcentrum Diemerplein

DIEMEN - De winkel Kellebelle Kids in winkelcentrum Diemerplein is enkele weken geleden opengegaan. Kelly is eigenaresse van de zaak die is gevestigd in de gang van het winkelcentrum waarin ook de Hema is.

Kellebelle Kids is woensdagmiddag officieel geopend. Klanten en relaties bezochten de receptie in de winkel.
Kelly is ervan overtuigd dat haar zaak iets toevoegt aan het winkelaanbod in Diemen en gelooft in het concept van haar zaak.

Kelly heeft veel ervaring in de mode en met name de kindermode. Zij werkte in het verleden in de zaak Kellebelle die toen nog aan de buitenkant van het winkelcentrum was gevestigd en in die tijd ook kinderkleding verkocht. Kellebelle is tegenwoordig gevestigd in winkelcentrum Diemerplein.

0-16 jaar
Kelly: " Kellebelle Kids is een zaak met kinderkleding in het hogere segment. Wij richten ons op kinderen van 0 tot 16 jaar. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in mooie en kwalitatief goede kinderkleding. Ik vind het ook leuk als mijn zoon van tien jaar en mijn dochter van drie jaar mooie kleding dragen. Dat geldt voor veel ouders, is mijn ervaring."

Ruim en licht
De zaak Kellebelle Kids is mooi ingericht. De zaak is ruim en licht van opzet. Klanten hebben alle ruimte om rustig rond te lopen en de collectie te bekijken. Kelly en haar collega's geven graag deskundig advies. De kleding kan gepast worden in de twee pashokjes die achter in de zaak zijn. Kellebelle Kids verkoopt op dit moment de wintercollectie.

Merken
Kelly geeft aan welke kledingmerken klanten in de zaak kunnen aantreffen: Armani, Boss, Burberry, Microbe/Missgrand, Philipp Plein, Nikkie, Sylvian Heach en Stone Island. Het aanbod is ruim en divers: broeken, truien, sweaters, polo's, overhemden, T-shirts, broeken, vesten, jassen, boxpakjes, joggingpakken, schoenen, shawls, mutsen en handschoenen. Kellebelle Kids verkoopt ook diverse accessoires, zoals spenen en flesjes voor baby's.

Mooie kinderkleding in het hogere segment

Wij vragen Kelly wat de trends zijn voor kinderen voor de komende winter. "Voor jongens zijn dat spijkerbroeken met nette verfspatten en nette scheuren en voor de meisjes rokjes en petticoats."

Overtuigd
Kelly woont al lange tijd in Diemen en is ervan overtuigd dat er hier een doelgroep is voor haar nieuwe winkel. Kellebelle Kids heeft de afgelopen weken al een behoorlijk aantal klanten mogen ontvangen.

"Er zijn al veel mensen binnengelopen en een aantal mensen heeft ook kinderkleding gekocht. De reacties van de klanten zijn positief. De mensen die hier binnen zijn geweest vinden de zaak een mooie aanvulling voor het winkelcentrum en vinden het prettig dat zij nu ook in Diemen kinderkleding in het hogere segment kunnen kopen. In het verleden moesten zij daarvoor het dorp uit."

Kellebelle Kids is zes dagen per week geopend: op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Kellebelle Kids is ook geopend tijdens de maandelijkse koopzondag die op elke eerste zondag van de maand plaatsvindt.