Leden van SV Zeeburg aan het werk in het clubgebouw.
Leden van SV Zeeburg aan het werk in het clubgebouw.

Vrijwilligers werken aan clubgebouw

DIEMEN - Spelers, coaches en bestuursleden van handbalvereniging SV Zeeburg zijn ook midden in de zomer druk in de weer met het werk aan het nieuwe clubgebouw. De hoop is dat het clubgebouw aan het begin van het schooljaar in gebruik kan worden genomen. De officiƫle opening vindt in het najaar plaats. Het clubgebouw is ontworpen door architect Ted Vorst. Hij is lid van SV Zeeburg

Het clubgebouw van SV Zeeburg aan de Prins Bernhardlaan 4 wordt gerenoveerd. De nieuwe buitenkant van het gebouw is bijna voltooid. Momenteel wordt gewerkt aan de binnenkant van het gebouw. Leden van de club en andere vrijwilligers zullen de komende tijd onder meer een bar en kleedkamers en douches bouwen.

Rob van Dijk, penningmeester van SV Zeeburg, is namens het bestuur van de handbalvereniging projectleider van de renovatie van het clubgebouw. De werkzaamheden zijn in december 2014 van start gegaan. Het oude clubgebouw is toen gestript en de kleedkamers, douches en de bar zijn gesloopt.

Aannemer Finish Profile heeft daarna de pui en de muren van het nieuwe clubgebouw gebouwd en het dak op het nieuwe gebouw geplaatst. Vervolgens hebben professionals de riolering, elektriciteit en een luchtbehandelingssysteem aangebracht. Vervolgens zijn de leden en andere vrijwilligers aan de slag gegaan met het werk in het gebouw. Dit werk is nog steeds bezig. Door de inzet van leden en vrijwilligers bespaart SV Zeeburg veel geld.

De renovatie van het clubgebouw van SV Zeeburg is begonnen toen de teams nog bezig waren aan het zaalseizoen. Sporthal Diemen aan de Prins Bernhardlaan is de thuishal van de teams van SV Zeeburg.

De spelers hebben gebruik gemaakt van de kleedruimten en douches in de sporthal. Dat was ook het geval na de hervatting van het veldseizoen.

SV Zeeburg hoopt dat een deel van het clubgebouw bij het begin van het schooljaar in gebruik kan worden genomen. BSO Popeye maakt ook na de renovatie gebruik van het clubgebouw van de handbalvereniging. Het is nog niet bekend wanneer het clubgebouw volledig gereed is.