Afbeelding
Foto:

Danny Post

49 jaar
Algemeen coƶrdinator Kinderzomerspelen
Diemenaar sinds geboorte

Ben je tot dusver tevreden over het verloop van de Kinderzomerspelen?
"Jazeker. Wij zijn dit jaar met een grote groep begeleiders. Ik geniet van het speelplezier van de kinderen en van de sfeer binnen onze groep van begeleiders."

De familie Post is bekend in Diemen.
"Mijn ouders zijn Tinus en Elly Post, mijn oom en tante zijn Hans en Clara Post. Mijn vader, oom en tante zijn bij veel mensen bekend door hun activiteiten bij SV Diemen."

Doe je aan sport?
"Nee, maar ik ga wel vaak kijken als mijn zoon Mitchell voetbalt. Hij speelde afgelopen seizoen in het vierde zondagteam van SV Diemen. Volgend seizoen gaat hij bij De Meer in Amsterdam voetballen."

Wat is jouw favoriete muziek?
"Ik luister graag naar muziek die door Radio 538 wordt gedraaid. Hedendaagse popmuziek."

Wat zijn jouw hobby's?
"Ik beschouw mijn werk als hobby. Ik werk als elektricien. Daarnaast zijn de Kinderzomerspelen en het Loswalfestival hobby's. Ik ben actief bij het Loswalfestival.

Wat is jouw favoriete plek in Diemen?
"De speelplaats op het Van Markenplantsoen, achter winkelcentrum Diemerplein. Als mijn kleinzoon iets ouder is ga ik daar vaak met hem spelen."

Diemen of Weesp?
"Ik heb acht jaar buiten Diemen gewoond, waarvan drie jaar in Weesp. Ik vind Weesp een leuke stad. Daar heb je elk jaar het Sluis- en bruggenfeest, hier worden het Diemer Festijn en het Loswalfestival. gehouden. Ik vind Diemen toch leuker. Het zal ermee te maken hebben dat ik in Diemen veel mensen ken."

Wat is jouw favoriete vakantieland?
" Dat heb ik niet. Ik neem elke zomer vier weken vrij voor de Kinderzomerspelen. Ik ga soms een weekeinde weg, meestal naar Belgiƫ."