Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

Feest in Sparkle Style

DIEMEN - De winkel bestaat 2 jaar, is uitgeroepen tot gezelligste winkel van Diemen en is in de race voor de titel 'Beste zelfstandige winkelier'. Redenen genoeg voor een feestje bij Sparkle Style in winkelcentrum Diemerplein.

In 2013 opende de speciaalzaak voor cadeauartikelen en woonaccessoires de deuren. Nu prijkt op de deur het vignet 'Gezelligste winkel van Diemen'. Een titel die de winkel verdiende door stemmen van klanten. "Ik denk dat de mensen het gezellig bij ons vinden, omdat we in de winkel een huiskamergevoel uitstralen. Dat horen we ook van onze klanten", vertelt eigenaresse Karen Veenendaal. "We verkopen ook koffie om lekker in de winkel op te drinken en een praatje bij te maken, en mensen nemen ook wel eens koffie-to-go mee. In die twee jaar hebben we een vast klantenbestand opgebouwd. Wij denken altijd met de klant mee en we doen vaak wat extra's. Veel mensen bezuinigen toch op dingen, maar wij zijn onderscheidend en letten op kwaliteit. Daarnaast zijn we heel actief op sociale media. Op Facebook hebben we inmiddels al 8000 likes." Sparkle Style is ook in de race voor de titel 'Beste zelfstandige winkelier 2015-2016'. "Elke klant krijgt een kaartje mee om op ons te stemmen en dat gaat heel goed."

Vrijdag 26 juni viert Sparkle Style een feestje om dit allemaal te vieren, met leuke acties, een tombola met mooie prijzen en een mooie goodiebag.