De finale van het herendubbel.
De finale van het herendubbel. Foto: Trudy Kroese

ATVD sluit toernooi af

DIEMEN - Afgelopen weekeinde zijn de finales van de clubkampioenschappen van ATVD gespeeld. Er deden zo'n 130 leden van de tennisvereniging mee aan de clubkampioenschappen. Het weer zat mee en de sfeer was goed. Op het terras bekeken veel belangstellenden de wedstrijden.

De clubkampioenschappen werden georganiseerd door de technische commissie van de club. Leon Ellermeijer was wedstrijdleider. "Wij hebben de meeste avonden goed weer gehad. Wij hebben maar drie of vier wedstrijden hoeven te verplaatsen. Er was vaak veel publiek. Wij hopen dat er tijdens de clubkampioenschappen van volgend jaar nog meer leden zullen meedoen."

De deelnemers waren verdeeld over diverse categorieën. Hierdoor speelden zij tegen spelers van vergelijkbaar niveau. De winnaars in de hoogste categorieën: heren enkelspel: Yoeri Ekker, dames enkelspel: Femke Crouwel, heren dubbelspel: Youp Schram en Jan Paul van Breugel, dames dubbelspel: Eva Magrijn en Serena Verhagen en gemengd dubbelspel: Linda & Dean Palmer. Zaterdag begint er opnieuw een toernooi bij ATVD: het Robeu Sport Diemen Open toernooi. Het toernooi draagt de naam van sponsor Robeu Sport, de sportwinkel in winkelcentrum Diemerplein.

Het open toernooi houdt in dat er behalve spelers die lid zijn van ATVD ook spelers van andere verenigingen kunnen deelnemen. De finales van het open toernooi vinden plaats op zaterdag 27 en zondag 28 juni. ATVD hoopt dat er veel belangstellenden naar het tennispark komen om de wedstrijden te bekijken.