Veel ruimte voor ontspanning tijdens toernooi.
Veel ruimte voor ontspanning tijdens toernooi.

SV Zeeburg speelt toernooi

DIEMEN - Een aantal teams van handbalvereniging SV Zeeburg heeft afgelopen weekeinde deelgenomen aan het toernooi van BFC in het Limburgse Beek. Het ging om het eerste damesteam, het eerste herenteam, de A1 van de meisjes en een team dat bestond uit een aantal spelers van dames 1 en dames 5. Dit laatste team was voor het gemak als het tweede damesteam ingeschreven

Donderdag arriveerden de eerste meiden en coach Doug van Leeuwen in Limburg. Van Leeuwen komt overigens uit het Limburgse Beek. Vrijdag arriveerde de rest van de groep. In totaal was de handbalvereniging uit Diemen met 35 dames en heren aanwezig.

Relaxen
Op vrijdag en zaterdag was er tijd om naar het zwembad te gaan, op de terrassen te genieten, naar Maastricht te gaan of gewoon lekker te relaxen voor de tent. Vrijdagavond en zaterdagavond kon iedereen een drankje nemen en een dansje maken in de feesttent.

Er werd natuurlijk ook gehandbald. Op vrijdagavond werd het familietoernooi gehouden en op zondag het echte toernooi waarvoor zich vier teams van De Meeuwen hadden ingeschreven. Het tweede damesteam presteerde als beste en won het toernooi. Het eerste damesteam, het eerste herenteam en de A1 behaalden alle de derde plaats.

Succes
Het weekend is op alle fronten een succes geworden. De leden van SV Zeeburg hebben goed gespeeld en aan teambuilding gedaan. Het weer werkte ook mee. Volgend jaar is SV Zeeburg opnieuw van de partij tijdens het toernooi in Limburg.