TIW-Survivors houdt toernooi

DIEMEN - Honk en softbalvereniging TIW-Survivors houdt komend weekeinde het Willem Schreuderstoernooi. Het evenement vindt plaats op sportpark De Diemen. Zaterdag duurt het toernooi van 11.00 tot 16.00 uur, zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Op zaterdag is er een beeballtoernooi voor kinderen van zes tot en met negen jaar en op zondag is er een toernooi voor pupillen. Er doen naar verwachting in totaal zo'n twintig teams mee aan het toernooi. Daarnaast zijn er beide dagen leuke activiteiten voor jong en oud, zoals sport en spel, een springkussen, een speedgun, een knutselhoek en een barbecue. Bijzonder is dat Willem Schreuders het toernooi zaterdag officieel zal openen. TIW-Survivors kijkt uit naar twee sportieve dagen waar ook nieuwe mensen kennis kunnen maken met de honk- en softbalsport.

De Diemense vereniging voor ontwikkelingssamenwerking Vivos is op beide dagen aanwezig bij TIW-Survivors. Vivos onderhoudt een vriendschapsband met het plaatsje Nandaime in Nicaragua. Bestuursleden en vrijwilligers zullen zaterdag en zondag informatie geven over projecten in Nandaime en artikelen verkopen waarmee deze projecten mogelijk worden gemaakt.