Jonge voetballers gaan van start.
Jonge voetballers gaan van start. Foto: Trudy Kroese

Jeugd van SV Diemen doet sponsorloop voor Stichting Opkikker

DIEMEN - De F-, E-, en D-pupillen van SV Diemen hebben zaterdag een sponsorloop gehouden. De jonge voetballers liepen voor de Stichting Opkikker.

De pupillen van SV Diemen die deelnamen aan de sponsorloop hadden vooraf bij familie, vrienden en bekenden geld ingezameld. Zij gebruikten hiervoor een sponsorformulier. De deelnemers werden niet gesponsord voor de afstand die zij zaterdag hebben afgelegd, maar ontvingen een totaalbedrag. Er werden zaterdag onder de deelnemers maar liefst 90 voetbalprijzen verloot. Daarnaast werden er hoofdprijzen uitgereikt aan de spelers die het meeste sponsorgeld hebben ingezameld. Voor het team dat het meeste sponsorgeld heeft ingezameld was er ook een prijs. Met de sponsorloop heeft SV Diemen opnieuw aangetoond dat het een betrokken vereniging is die midden in de samenleving staat.

Kampioen
Het tweede zondagteam van SV Diemen is zondag kampioen geworden. De ploeg is via de nacompetitie gepromoveerd naar de reserve 1e klasse. Het eerste zondagteam werd eerder in dit seizoen eveneens kampioen. Die ploeg won toen in Amstelveen de beslissingswedstrijd tegen SV Ouderkerk.