SV Zeeburg verliest bij Havas: 22-17

DIEMEN - Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Havas verloren: 22-17.

De ploeg uit Almere komt in de zaalcompetitie in de hoofdklasse uit. De spelers van SV Zeeburg wisten dus dat hen op het veld in Almere een lastig duel wachtte.

De dames van Havas begonnen sterk en liepen uit naar een 5-2 voorsprong. Halverwege de eerste helft ging het bij SV Zeeburg beter draaien. Vooral de verdediging speelde lekker fel. Daardoor wisten de dames van SV Zeeburg terug te komen tot een stand van 11-11 bij rust.

In de tweede helft kregen de dames van SV Zeeburg regelmatig tijdstraffen waardoor het team met één dame minder in het veld stond. Toch konden de bezoekers de stand lange tijd gelijk houden. Maar in de laatste tien minuten speelde SV Zeeburg slordig en benutte het de kansen niet. Hierdoor kon Havas de winst pakken: 22-17.