DKV Victoria viert titel.

DKV geeft titel gouden randje

DIEMEN - Nadat DKV Victoria vorige week kampioen was geworden zonder te spelen, werd afgelopen weekeinde het publiek bedankt met een thuisoverwinning. De korfballers uit Diemen wonnen van Oosterkwartier: 17-15.

De ploeg uit Diemen begon sterk aan de wedstrijd. De eerste paar minuten werd meteen duidelijk dat, ook al was het kampioenschap al binnen, DKV Victoria voor de winst speelde. Het werd een spannende wedstrijd. DKV Victoria had na 20 minuten een gat van 4 punten geslagen. Oosterkwartier kwam terug en bij rust stond de thuisclub nog maar 1 punt voor.

De tweede helft werd een vechtwedstrijd. Er werd gevochten voor ieder punt en dat kwam de wedstrijd eigenlijk ten goede. Beide ploegen speelden fysiek en de scheidsrechter liet het toe. Het tempo lag hoog en het was DKV Victoria dat op voorsprong bleef staan.

Na het laatste fluitsignaal werd de overwinning gevierd en het publiek bedankt voor het seizoen. Maar het seizoen is nog niet voorbij. Over twee weken is de uitwedstrijd tegen Stormvogels. Deze laatste uitwedstrijd wil DKV Victoria ook winnen.