Jonge voetballers tonen talenten.
Jonge voetballers tonen talenten. Foto: Trudy Kroese

Sjef van der Heidentoernooi
is weer groot succes

DIEMEN - SV Diemen heeft op Hemelvaartsdag het Sjef van der Heidentoernooi gehouden. Er deden veel teams van E- en F-pupillen mee van SV Diemen en van een groot aantal clubs uit de regio.

Het Sjef van der Heidentoernooi toonde weer eens de kracht van een vereniging als SV Diemen aan. Er deden honderden kinderen mee aan het voetbalevenement. Zij leefden zich uit en hadden zichtbaar plezier. Hun trainers en leiders zorgden ervoor dat alles op rolletjes verliep en dat alle spelers en speelsters voldoende speeltijd kregen.

Er stonden heel veel ouders en andere belangstellenden langs de velden van SV Diemen. Zij genoten van de verrichtingen van de jonge spelers en moedigden hen aan. SV Diemen is een vereniging die kan rekenen op de steun en inzet van veel betrokken ouders en familieleden.

Het weer werkte donderdag mee: de zon scheen in de ochtend volop en dat maakte een verblijf bij SV Diemen aangenaam. Langs de velden konden hapjes en drankjes worden gekocht. De eigenaar van Robeu Sport (de sportzaak in winkelcentrum Diemerplein) stond met een stand voor het clubgebouw van SV Diemen en deed goede zaken.

Elly Oudshoorn en andere vrijwilligers van de organisatie zorgden er in het clubgebouw voor dat het toernooi vlekkeloos verliep. Bezoekers konden ook deelnemen aan een tombola. Er waren meer dan 400 prijzen te winnen die beschikbaar waren gesteld door winkeliers in Diemen en andere ondernemers, onder wie leden van SV Diemen. De opbrengst van de tombola wordt besteed aan de succesvolle jeugdafdeling van SV Diemen. Diverse jeugdteams slaagden er overigens in om tijdens het Sjef van der Heidentoernooi als eerste in hun groep te eindigen.