Allon Worms voor D-Men Fashion.
Allon Worms voor D-Men Fashion. Foto: Trudy Kroese

Allon Worms: 'Ik verkoop kleding voor de moderne man'

DIEMEN - Allon Worms (23) heeft een kleine twee weken geleden de herenmodewinkel D-men Fashion in winkelcentrum Diemerplein geopend. Hij heeft geen moeite om zijn doelgroep te omschrijven: "Ik verkoop kleding voor de moderne man."

Allon is de broer van Micha, die sinds ruim een jaar een winkel in winkelcentrum Diemerplein heeft waar hij baby- en kinderkleding verkoopt.

Allon: "Ik richt mij op jongens en mannen vanaf een jaar of 16 tot een jaar of 35. Maar ook mannen die ouder zijn kunnen bij mij slagen. Ik verkoop merken zoals Anthony Morato, Zumo, Pure White en Explicit. Ik verkoop kleding in het middensegment. Ik ben enige tijd geleden naar Italiƫ geweest om kleding in te kopen. Ik draag zelf ook bijna altijd kleding van merken met een Italiaanse stijl."

D-men Fashion is ruim en mooi ingericht. In de rekken en kasten treffen klanten mooie en modieuze kleding aan: T-shirts, blouses, overhemden, broeken, maar ook schoenen en jassen. "Nu hangt de voorjaars- en zomercollectie in de zaak. Vanaf juli verkoop ik de wintercollectie. Die wordt ook erg mooi."

Allon heeft tot dusver veel positieve reacties ontvangen. "Er was nog geen zaak met modieuze kleding voor de moderne man in Diemen. Veel klanten hebben mij verteld dat zij nu niet meer naar Amsterdam hoeven om mooie kleding te kopen."

D-men Fashion is gevestigd aan het Diemerplein 56 (in de gang bij de ingang van de Hema) en is zes dagen per week geopend: van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ook is D-men Fashion geopend tijdens de maandelijkse koopzondag.