De Meeuwen verliezen

DIEMEN - Het eerste damesteam van De Meeuwen heeft de laatste wedstrijd van het seizoen verloren. ZPCH was voor eigen publiek sterker dan de ploeg uit Diemen. Het werd 4-3. Het team van De Meeuwen is op de zesde plaats geƫindigd. Het eerste herenteam verloor voor eigen publiek met 4-5 van AZ & PC. Het eerste herenteam is in de competitie als zevende geƫindigd.

De dames van De Meeuwen ontmoetten een geduchte tegenstander die eerder dit seizoen nipt wist te winnen van de ploeg uit Diemen.

De eerste ontmoeting tussen beide teams was toen zeer fysiek.

Beide teams deden er zaterdag alles aan om de volle winst te behalen. De Meeuwen kon niet beschikken over de vaste keeper Sanne Winchester. Zij was ziek. Het doel werd verdedigd door reservekeeper Marith Roelen. De wedstrijd tussen ZPCH en De Meeuwen was zwaar en opnieuw erg fysiek.

Fel
Beide ploegen verdedigden fel. ZPCH probeerde via fysiek spel De Meeuwen onder controle te houden. Desondanks maakte De Meeuwen het eerste doelpunt: 0-1.

Hard
Hierna gooide ZPCH er een forse schep bovenop. De ploeg speelde hard en er werd gekrabd, geduwd en over tegenstanders heen gezwommen: ZPCH haalde alles uit de kast en zocht de grenzen op. De ploeg maakte gebruik van het optreden van de scheidsrechters die veel toelieten.

In het laatste kwart wist de thuisclub op een 4-3 voorsprong te komen. De bezoekers uit Diemen kregen nog wel kansen, maar slaagden er niet in die te benutten. ZPCH won de wedstrijd met 4-3.