Gene Travis trad op.
Gene Travis trad op.

Feest voor bewoners
van Berkenstede

DIEMEN - De Winkel van Sinkel in woon- en zorgcentrum Berkenstede heeft zondag het 1-jarig bestaan gevierd. Voor de bewoners van het woon- en zorgcentrum was er een feestelijke bijeenkomst.

Caroline van Wageningen en Pamela Giddings, beiden vrijwilligster in de Winkel van Sinkel, hebben op deze dag iedereen bedankt die het afgelopen jaar tweedehands spullen heeft ingebracht. De opbrengst van de verkoop van deze spullen is besteed aan leuke activiteiten en lekkere dingen voor de bewoners van Berkenstede. Caroline van Wageningen kon zondagmiddag helaas niet aanwezig zijn bij de feestelijke bijeenkomst. Zij was ziek.

De Winkel van Sinkel is een zaak waar iedereen artikelen kan inbrengen en kopen. De prijzen zijn laag. Er kunnen ook cadeaubonnen in de winkel worden gekocht. Daarnaast heeft de zaak ook een functie als plek waar bewoners elkaar ontmoeten.

Het was zondagmiddag feest in de grote zaal van Berkenstede. De bijeenkomst begon met een modeshow die werd verzorgd door bewoners en personeel van het woon- en zorgcentrum. De modellen showden kleding, accessoires en spullen die in de Winkel van Sinkel te koop zijn. Een aantal bewoners heeft ook iets voorgedragen. Ook was er een tombola met heel veel prijzen. Tevens waren er optredens van Gene Travis, die op een leuke manier contact wist te leggen met de bewoners. De aanwezigen genoten van de lekkere hapjes en drankjes. De bijeenkomst werd afgesloten met een gezamenlijk maaltijd. Pamela en Caroline zijn blij met de inzet van de vrijwilligers die zondag hebben geholpen. De afdelingen met bewoners die niet op het feest konden komen, worden binnenkort door de Winkel van Sinkel getrakteerd op een bezoek van de Care Clowns.