SV Diemen wint uitwedstrijd tegen NFC: 3-4

DIEMEN - SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen NFC gewonnen: 3-4. Bij rust leidden de bezoekers met 0-1.

De doelpunten van SV Diemen kwamen op naam van Dennis van Bree (2x), RĂ©mon van Asselt en Mark Stobbelaar. SV Diemen heeft een punt achterstand op koploper SV Ouderkerk. Die ploeg won met 0-8 bij CTO 70. SV Diemen speelt zondag thuis tegen Swift, aanvang 14.30 uur.

SV Diemen kwam op voorsprong via een vrije trap van Van Asselt. Kort na rust maakte NFC gelijk. De bezoekers liepen daarna uit naar een 1-4 voorsprong. Nadat trainer Marc Stuut een aantal spelers naar de kant had gehaald om reserves te belonen voor hun goede werk op de trainingen kwam NFC terug tot 3-4.

Stuut: "Wij hebben het onszelf onnodig moeilijk gemaakt, maar wij zijn er toch in geslaagd om de wedstrijd over de streep te trekken. Zondag moeten wij winnen van Swift en een week later wacht de uitwedstrijd tegen SV Ouderkerk."