Dames van Samshing '72 sterker in vijfsetter.
Dames van Samshing '72 sterker in vijfsetter. Foto: Trudy Kroese

Smashing '72 klopt Keistad: 3-2

DIEMEN - Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft de thuiswedstrijd tegen Keistad gewonnen: 3-2. De setstanden waren 25-20, 19-25, 25-22, 25-27 en 15-10. De wedstrijd vond plaats tijdens Smashing Saturday. Veel teams van de volleybalvereniging speelden een thuisduel.

Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft na 21 duels 53 punten. De ploeg staat op de zesde plaats. Lijstaanvoerder is Gemini, dat na 21 duels 89 punten heeft. Smashing '72 speelt zaterdag de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. De ploeg gaat op bezoek bij Amstelveen. De wedstrijd in de Nieuwe Bankrashal in Amstelveen begint om 16.00 uur.

Smashing Staurday stond zaterdag in het teken van sport en muziek. Onder de teams die zaterdagmiddag en zaterdagavond een thuisduel in Sporthal Diemen afwerkten, waren het eerste, tweede en derde damesteam en het eerste en tweede herenteam. Smashing '72 houdt elk seizoen een Smashing Saturday. Tijdens dit evenement ontmoeten veel leden elkaar. Dit is goed voor de contacten binnen de vereniging.

Jonge leden van Smashing '72 deden mee aan een wedstrijd: zij mochten inspeelshirts voor de spelers van het eerste damesteam ontwerpen. De winnaars van de wedstrijd mochten samen met de speelsters van het eerste team warmlopen voor de wedstrijd tegen Keistad.

's Avonds waren er optredens. De Diemense band Vrouw Die Drinkt en een dj wisten de luisteraars aan zich te binden.