Matty Mandersloot is een van de initiatiefnemers van de Kamercolleges.
Matty Mandersloot is een van de initiatiefnemers van de Kamercolleges.

Kamercolleges voor ondernemers en zzp'ers

DIEMEN - Ondernemers en zzp'ers die elkaar inspireren met hun verhalen, ideeën en ervaringen: dat kan bij de Kamercolleges, een nieuw initiatief in Diemen.

"De Kamercolleges zijn een podium en leerschool voor ondernemers en zzp'ers die zich kwalificeren door passie voor hun vak en het ondernemerschap", legt Matty Mandersloot uit. Zij organiseert de Kamercolleges samen met Ericka Kuyters en Maggie Edwards. "De toetsing van de onderwerpen sluit politiek, geloofsovertuiging en salespraatjes uit. Passie en inspiratie, dat is de graadmeter."

De bijeenkomsten duren twee uur. Deelname kost €12,-, dat is om de onkostenvergoeding van sprekers en de kosten voor de accommodatie te compenseren. "De Kamercolleges lijken, gezien de reacties na het eerste Kamercollege op 12 maart, een welkome inspiratie voor ondernemers en zzp'ers", aldus Matty.
Zondag 29 maart vertelt de Diemense schrijfster Frieda van Essen over het publiceren van je eigen boek. Tot eind mei zullen ook consultant Joris Baas, trainer en coach Ericka Kuyters, wethouder Jeroen Klaasse, topsporter Mattho Mandersloot en bedrijfsjurist Annemiek Louwrier nog Kamercolleges geven.

De agenda van de Kamercolleges is te vinden via www.oostwestwelzijn.com/inspiratielab.php. Daar kun je je ook aanmelden.