Afbeelding
Foto:

OnderOns

Liesbeth Hieselaar (43)
Eigenaar Youfit Life & Food Coaching
Diemenaar sinds 1998

Wat doet een life- en voedingscoach?
"Life en voedingscoaching zijn in mijn optiek onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom spreken beide manieren van coaching mij enorm aan. De manier waarop je in het leven staat zegt vaak iets over je eet- en beweegpatroon. Als voedingscoach streef ik ernaar cliënten een volwaardig voedings- en leefpatroon aan te leren dat op hun lijf is geschreven. Een patroon dat niet van buitenaf is opgelegd en dat ze dus direct in de praktijk kunnen brengen. Als lifecoach ben ik bezig met bewustwording en authenticiteit. Ik ondersteun cliënten in hun persoonlijke proces bij onder andere verandering, groei, het opnieuw vinden van hun passie en drijfveren om mogelijk een nieuwe weg in te slaan. Ik geef consult aan huis en heb een praktijkruimte bij Mondhygiënistplus aan de Ouddiemerlaan 12."

Wat zijn je hobby's?
"Ik tennis bij ATVD, doe aan hardlopen en fietsen, fitness bij Trainmore in Diemen, lees graag en ga graag naar het theater."

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?
"'Je bent wat je doet' van Roos Vonk."

Wat vind je een prettige plek?
"Het terras van ATVD. Daar is het lekker rustig. Als ik 's morgens heb getennist ga ik daarna een half uur op het terras zitten en drink lekker koffie."

Wat kan er beter in Diemen?
"Er wordt heel hard gereden over zebrapaden waardoor er zeer gevaarlijke situaties ontstaan, vooral voor kwetsbare ouderen en kinderen. Er moet meer controle komen bij vuilcontainers. Er wordt vuil naast containers gedumpt. Dit veroorzaakt overlast voor omwonenden en ongedierte in de zomer. Ook wil ik dat er meer rekken bij het winkelcentrum komen om fietsen netjes en veilig te stallen. Ook zou een overzichtelijker parkeerbeleid fijn zijn. Bij ons in de straat is er een klein gedeelte blauwe zone, verderop zijn plekken voor vergunninghouders en aan het einde van de straat begint het betaald parkeren."