Dames SV Zeeburg winnen van VOC: 26-19

DIEMEN - Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft gewonnen van VOC: 26-19.

Na de nederlaag van vorig weekend begon het eerste damesteam van SV Zeeburg zondag met veel pit aan de wedstrijd tegen VOC. De thuiswedstrijd werd gespeeld in de IJburghal. Vanaf het begin van de wedstrijd werd er hard geknokt voor elke bal en kwam SV Zeeburg al snel op een voorsprong. Door het snelle spel dat voor doelpunten zorgde en het goed dichthouden van de verdediging, waarbij de keepster veel ballen uit het doel heeft gehouden, kon SV Zeeburg de rust ingaan met een voorsprong van 11-7.
De coach gaf als opdracht om het snelle spel uit de eerste helft voort te zetten en zo uit te lopen naar een grotere voorsprong. SV Zeeburg begon sterk aan de tweede helft en liep uit tot 16-8. Er waren wel wat momenten van zwakte in het spel van SV Zeeburg, waarbij slordige foutjes werden gemaakt. SV Zeeburg herpakte zich snel en bepaalde de eindstand op 26-19. Zondag staat de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie op het programma. De dames van SV Zeeburg spelen om 14.00 uur uit bij DSOV 1.