Korfballers verliezen laatste zaalduel

DIEMEN - DKV Victoria heeft de laatste wedstrijd van het zaalseizoen verloren. De korfballers uit Diemen verloren voor eigen publiek van Sporting West: 16-20.

Sporting West liet meteen zien dat het naar Diemen was gekomen om de punten binnen te halen. Het regende doelpunten. Geen van de twee ploegen was veel beter dan de ander en bij rust stond het gelijk: 9-9. In de tweede helft werd het verschil groter en sloegen de bezoekers een gaatje van vier punten. Dat werd later verkleind naar twee punten en daardoor bleef het spannend. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd was het verschil vijf punten en leek de wedstrijd gespeeld. De spelers van DKV Victoria waren niet tevreden over het optreden van de scheidsrechter. Hij liet niets toe en had daardoor een negatieve invloed op de aantrekkelijkheid van het duel.

DKV Victoria richt zich nu weer op de veldcompetitie.