SV Diemen veel sterker dan Nautilus.
SV Diemen veel sterker dan Nautilus. Foto: Yannick uit den Boogaard

Monsterzege SV Diemen

DIEMEN - SV Diemen heeft de thuiswedstrijd tegen Nautilus met 9-0 gewonnen. Bij rust leidde de thuisclub met 2-0. De ploeg van trainer Marc Stuut blijft na deze zege lijstaanvoerder in de vierde klasse F.

De doelpunten van SV Diemen werden gemaakt door Kevin Kroese (2x), Van Bree (2x), Owusu, Tosch, Moelee, Van Asselt en Stobbelaar.

Stuut is tevreden over het vertoonde spel: "Wij hebben dit seizoen veel wedstrijden gespeeld waarin wij in de eerste helft ruim op voorsprong kwamen maar in de tweede helft terugvielen, vaak door het inbrengen van wisselspelers. Zondag is de ploeg 90 minuten voluit gegaan. Wij hadden voor rust op een veel ruimere voorsprong kunnen komen. Na rust hebben wij zeven doelpunten gemaakt."

Het doel van Stuut om met zijn ploeg een goede serie neer te zetten is gelukt. "Wij hebben de laatste acht wedstrijden gewonnen en heel veel gescoord. Wij hebben in 19 wedstrijden al 80 doelpunten gemaakt. Sinds Dennis van Bree terug is loopt het voorin heel goed. Dennis scoort niet alleen zelf veel, maar laat ook andere spelers scoren."

SV Diemen heeft twee punten voorsprong op SV Ouderkerk, de ploeg die één keer minder in actie kwam. SV Diemen is zondag vrij in verband met een inhaalweekend. Over twee weken speelt SV Diemen uit tegen Sporting Martinus. "Wij spelen nu zeven finales. Na de wedstrijd tegen Sporting Martinus weten wij hoe wij ervoor staan", aldus Stuut.