CDA houdt actie
voor cliënten van
voedselbank

Vervolg van voorpagina

CDA-raadslid Janneke de Graaff: "Het CDA in Diemen verzoekt mensen die een kaart kopen om die af te staan aan de Voedselbank Diemen. Cliënten van de voedselbank hebben geen geld om een dagje weg te gaan. Door deze actie kunnen zij met hun gezin een dagje uit naar de dierentuin. Omdat de cliënten van de voedselbank geen auto hebben en geen geld hebben om met het openbaar vervoer naar Tuitjenhorn te reizen, heb ik Rogier Staal van Oostenrijk Touringcars in Diemen benaderd. Dat bedrijf stelt op zaterdag 28 maart gratis een bus ter beschikking om de cliënten van de Voedselbank Diemen naar de dierentuin te vervoeren en weer thuis te brengen."

Rogier Staal, algemeen directeur van Oostenrijk Touringcars BV, vindt het initiatief van het CDA in Diemen goed. "Daarom hebben wij besloten om aan het verzoek van het CDA gehoor te geven. Het is leuk dat het om een lokaal initiatief gaat."

De actie loopt goed, geeft De Graaff aan. Er hebben al diverse mensen een kaart gekocht en die aan de Voedselbank Diemen afgestaan. Geïnteresseerden kunnen tot 21 maart een kaart kopen bij de afdeling Diemen van het CDA. Zij kunnen Janneke de Graaff bellen via telefoonnummer 06-40412247 of een e-mail sturen aan j.degraaff@diemen.nl.