Blue Stars ging onderuit tegen US.
Blue Stars ging onderuit tegen US. Foto: Trudy Kroese

Blue Stars verliest

DIEMEN - Het eerste herenteam van Blue Stars heeft de thuiswedstrijd tegen US verloren: 59-78.

Beide teams speelden sterk. Bij rust was de stand gelijk: 35-35. In het derde kwart verloor Blue Stars de focus en maakte het team slechts negen punten. US maakte 21 punten en bleef wel geconcentreerd spelen.

De scheidsrechters namen een aantal ongunstige beslissingen. De basketballers uit Diemen lieten zich daardoor uit hun spel brengen. Blue Stars pakte de draad weer op, maar kon de achterstand niet meer inhalen en verloor.

Koploper BV Amsterdam verloor ook. Blue Stars heeft een kans laten liggen om te klimmen op de ranglijst.

Blue Stars speelt zaterdag uit tegen BC Apollo Amsterdam. De wedstrijd in de Apollohal in Amsterdam begint om 21.15 uur.