Serdar Yilmaz en Shevian Rozenblad.
Serdar Yilmaz en Shevian Rozenblad. Foto: Trudy Kroese

Tandprothetische Praktijk Diemen houdt open dag

DIEMEN - In Tandprothetische Praktijk Diemen aan de Ouddiemerlaan 14 vindt op maandag 2 maart een open dag plaats. De open dag duurt van 09.00 tot 13.00 uur.

Bezoekers kunnen kennismaken met tandprotheticus Serdar Yilmaz, tandtechnicus Shevian Rozenblad en implantoloog Sanja Umanjec. Zij werkt namens de Nederlandse Kliniek voor Implantologie (NKOI) en is maandag voor het eerst in de praktijk. NKOI zorgt ervoor dat patiënten niet meer naar een ziekenhuis hoeven voor de implantologische behandeling, alles vindt dus plaats in de vertrouwde omgeving van tandprothetische praktijk van Serdar Yilmaz in Diemen. Uiteraard kunnen bezoekers tijdens de open dag de praktijk bekijken.

Serdar Yilmaz begon op 1 maart 2011 met de praktijk aan de Ouddiemerlaan 14. "Mijn werk bestaat uit het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses. Patiënten komen op eigen initiatief naar ons toe, maar ook op verwijzing van de tandarts. De implantoloog plaatst twee of meer kunstwortels in het kaakbot zodat de protheses beter op hun plaats blijven." Sanja Umanjec zal vanaf maandag 2 maart regelmatig in de Tandprothetische Praktijk Diemen aanwezig zijn. Zij gaat op afspraak werken. Serdar Yilmaz ziet haar werk in de praktijk als een extra service aan zijn patiënten. Hij vertelt dat ongeveer 95 procent van zijn patiënten uit Diemen komt, de overige komen uit de regio. "Van mijn patiënten begrijp ik dat zij het prettig vinden om in hun eigen woonplaats naar de tandprotheticus te gaan. Ik krijg veel patiënten binnen door mond-tot mondreclame." Serdar Yilmaz vindt zijn werk erg leuk. Hij houdt van zijn vak, vindt de omgang met patiënten prettig en is altijd blij als zijn patiënten met een goedzittend kunstgebit de praktijk verlaten. "Als mensen hier met een stralende lach weggaan, vind ik dat heel mooi om te zien!"