Afbeelding

Samuel van Gelder

Wat doet Outdoor Bootcamp Diemen?
"Ik geef al anderhalf jaar training op diverse plekken in Diemen. De training is voor mensen van elk niveau en afhankelijk van het individu wordt de intensiteit van de training aangepast. Daarnaast werk ik in de weekeinden als personal trainer bij Train More in Diemen. Ik doe ook een hbo-studie Sport en Bewegen in Haarlem."

Wat zijn jouw hobby's?
"Naast training geven en zelf (kracht)trainen ga ik graag uit. Niet naar clubs, maar vooral uit eten, naar de bioscoop en wat drinken op een terras."

Welke muziek draai je?
"Als ik met een (bootcamp)training bezig ben vooral up-temponummers variƫrend van trance tot aan dubstep. Thuis luister ik daarentegen meestal naar rustige muziek van bijvoorbeeld Ed Sheeran."

Wat is jouw favoriete vakantieland?
"Dit jaar ga ik samen met mijn vriendin en een aantal vrienden op vakantie naar Thailand. Daar ben ik nog nooit geweest, maar volgens mij is Thailand een heel bijzonder land."

Wat is jouw favoriete plek in Diemen?
"Ik vind De Sniep en het Diemerbos mooie plekken om te sporten. Daarnaast kom ik graag in Train More."

Wat kan er beter in Diemen?
"Ik vind het jammer dat de velden in Diemen waar jongeren kunnen sporten, bijvoorbeeld voetballen, geen verlichting hebben. Ik denk dat de reden daarvan is dat die velden dicht bij woningen liggen. Maar ik denk dat jongeren het prettig vinden als daar verlichting komt, dan kunnen ze ook 's avonds sporten. Ook zou ik het goed vinden als de paden waarop veel wordt hardgelopen worden verlicht. Als voorbeeld noem ik het pad bij het benzinestation in Diemen-Noord."