SV Zeeburg verliest

DIEMEN - Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de uitwedstrijd tegen Wasmeer verloren: 24-21. Bij rust leidde de thuisclub met 12-11.

Voor de wedstrijd hadden beide ploegen twaalf punten. In de eerste helft ging het gelijk op. Het spel van SV Zeeburg was wat rommelig en er werden veel kansen gemist. Halverwege de tweede helft gooide Zeeburg het verdedigingssysteem om waardoor Wasmeer minder makkelijk van afstand kon scoren als daarvoor.

De tweede helft was het spel van SV Zeeburg erg slordig en werd er te gehaast gespeeld. Vooral in de aanval werd er te weinig gecreƫerd. Wasmeer kon uitlopen en SV Zeeburg kon de achterstand niet meer inhalen: 24-21.

De dames van SV Zeeburg zijn nu twee weekenden vrij. Op zondag 8 maart staat de uitwedstrijd tegen Leidsche Rijn 2 op het programma.