SV Diemen wint van Geinburgia: 7-1

DIEMEN - SV Diemen heeft de thuiswedstrijd tegen Geinburgia afgetekend gewonnen: 7-1. Bij rust leidde SV Diemen met 5-0.

De doelpunten van SV Diemen kwamen op naam van Dennis van Bree (2x), Bright Uwusu (2x), Jesse Ringelberg en Quincy Molly. Geinburgia maakte een eigen doelpunt. Sporting Martinus won uit bij CTO '70 en blijft lijstaanvoerder met 39 punten uit 15 duels. SV Diemen staat met 38 uit 16 wedstrijden op de tweede plaats. SV Ouderkerk en Fortius volgen met respectievelijk 36 en 35 punten uit 15 wedstrijden. SV Diemen speelde een uitstekende eerste helft waarin veel kansen werden gecreëerd die ook werden benut. De ploeg kwam voor de pauze op een 5-0 voorsprong. Kort na rust haalde trainer Marc Stuut Rémon van Asselt, Marc Moelee en Mike Groenteman naar de kant. SV Diemen voerde de voorsprong op naar 7-0. Daarna konden de bezoekers uit Driemond iets terugdoen: 7-1.

SV Diemen speelt zondag thuis tegen TABA. De wedstrijd begint om 14.30 uur. De club uit Amsterdam staat op de laatste plaats van de ranglijst. De spelers van SV Diemen weten wat de opdracht is: drie punten pakken.