Jan Brasser, Piet van Beckum, Ger Spannenburg en Frank Koene.
Jan Brasser, Piet van Beckum, Ger Spannenburg en Frank Koene. Foto:

Ger Spannenburg wint driebandentitel op overtuigende wijze

DIEMEN - Ger Spannenburg heeft zaterdag op overtuigende wijze de elfde editie van het jaarlijkse driebandentoernooi van Groot Amsterdam gewonnen. Het toernooi vond plaats in café 't Pandje.

De nestor van de biljartfamilie, die vorig jaar ook de finale speelde en toen van zijn zoon Brian verloor, heeft deze editie zijn gram gehaald. In de finalepartij tegen Frank Koene overtuigde Ger alle aanwezigen door zijn partij met een moyenne van 1.10 uit te maken. De wedstrijd om de 3e en 4e plaats werd gewonnen door nieuwkomer Piet van Beckum. Hij versloeg Diemenaar Jan Brasser in 27 beurten. Voorzitter en organisator Jan Nooij heeft de prijzen uitgereikt.

Jan Nooij: "We kunnen als organisatie wederom terugkijken op een geslaagd en gezellig toernooi, waarbij we ieder jaar weer kunnen rekenen op een aantal fantastische sponsors, clubleden en deelnemers."

Na afloop van het toernooi was er een feestavond met een liveoptreden van de band The Buckets. Dit optreden was mede mogelijk gemaakt door DEG steigers, een van de belangrijke sponsors van het toernooi.